Home » Freelance personal assistant gezocht

Freelance personal assistant gezocht

karin de rooij Freelance personal assistant gezocht

Op dit moment ben ik beschikbaar als freelance personal assistant. Vanuit mijn 20 jaar  werkervaring ben ik als professioneel PA binnen een paar uur ingewerkt en kan daardoor snel  aan het werk. Mijn kracht als personal assistant is dat ik goed het overzicht kan behouden  (helikopterview) en ik weet vrij snel bij wie ik moet zijn om bepaalde zaken af te ronden. De  operationele werkzaamheden zoals bijvoorbeeld complexe afspraken maken gaat mij goed af  omdat ik weet hoe je met bepaalde mensen samen moet werken. Het sociale aspect qua samenwerking als PA is een must en dit is bij mij aanwezig. Op dit moment ben ik per direct freelance inzetbaar.  Ik ben bereikbaar onder telefoonnummer 06-51429998.

Deel dit bericht met je vrienden!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • RSS

Plaats je reactie