?id=103319648">
Home » Freelance personal assistant aangeboden

Freelance personal assistant aangeboden

Freelance personal assistant aangeboden

Op dit moment ben ik beschikbaar als freelance personal assistant. Vanuit mijn 20 jaar werkervaring ben ik als professioneel PA binnen een paar uur ingewerkt en kan daardoor snel aan het werk. Mijn kracht als personal assistant is dat ik goed het overzicht kan behouden (helicopterview) en ik weet vrij snel bij wie ik moet zijn om bepaalde zaken af te ronden. De operationele werkzaamheden zoals bijvoorbeeld complexe afspraken maken gaat mij goed af omdat ik weet hoe je met bepaalde mensen samen moet werken om dit goed voor elkaar te krijgen. Het sociale aspect qua samenwerking als PA is een must en dit is bij mij aanwezig.

Op dit moment ben ik per direct freelance inzetbaar en hier kun je mijn cv downloaden personal assistant

Ik ben bereikbaar onder telefoonnummer 06-51429998 of Skype “Karin de Rooy”.

Deel dit bericht met je vrienden!
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • RSS

Plaats je reactie